Top
Image Alt
  >  SNP Reizen

Ben jij een natuurliefhebber en op zoek naar een unieke beleving? Boek dan je vakantie via SNP reizen. Deze reisorganisatie heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige natuurreizen welke je alleen, in een klein gezelschap of als groepsreis kunt boeken. Binnen alle continenten, alsmede de antarctische gebieden, worden natuurreizen door SNP aangeboden.

Op vakantie met SNP reizen

SNP reizen is een reisorganisatie met veel aandacht voor natuur. Je kunt actieve reizen boeken, waarvan sommige ook avontuurlijk zijn. Bij SNP kun je terecht voor een grootschalig aanbod op bestemming over de hele wereld. Alleen, in een klein gezelschap of met een gezin, voor iedere samenstelling is er een vakantiereis te vinden bij SNP. Je kunt kiezen uit een van de volgende categorieën:

  • Wandelvakanties
  • Fietsvakanties
  • Rondreizen
  • Gezinsvakanties (samen met kinderen)
  • Themareizen
  • Winterreizen
  • Maatwerk – Op basis van jouw wensen samengesteld, speciaal voor jou

SNP reizen in Europa

Wil je niet al te ver hoeven reizen, dan kun je kiezen voor een vakantie binnen Europa. Met ruim 600 verschillende reizen kun je bij SNP sowieso een vakantie vinden welke geschikt is voor je. Ga op een fotografiereis door Portugal, sneeuwwandeltrektocht door Finland of cultuur snuiven in Italië. Waar je ook naar op zoek bent, SNP kan jou altijd adviseren over de beste reis, cruise of trip. Hoewel het bij veel reizen vaak ook om maatwerk gaat en de reisorganisatie afhankelijk is van het aantal inschrijvingen, zijn er ook reizen die een gegarandeerd vertrek hebben. Deze reizen bekijk je hier.

Of liever iets verder weg?

Voor de reiziger die het niet erg vindt om het vliegtuig te nemen of naar een ander continent te reizen, zijn er een aantal avontuurlijke (rond)reizen. Wat dacht je namelijk van een gezinsvakantie door Costa Rica, waarbij je met je eigen 4×4 auto over de backroads crost en de jungle bezoekt. Of een safarireis met privé chauffeur door de mooiste nationale parken van Tanzania. Je kunt een standaard reis via de organisatie boeken, maar het is ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen. SNP reizen biedt je een aantal “bouwstenen” aan, met bijvoorbeeld locaties of bezienswaardigheden die je echt niet mag missen in het land van jouw keuze. Samen met een ervaren reisspecialist kun je dan jouw droomreis samen stellen.