Top
Image Alt
  >  Kras rondreizen

Ben je op zoek naar een leuke rondreis voor jezelf, met zijn tweeën of in groepsverband? Kras rondreizen biedt de leukste rondreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar strand, cultuur, natuur of iets compleet anders, je kunt het allemaal vinden bij Kras.

Soorten rondreizen bij Kras

Kras heeft een uitgebreid assortiment aan soorten rondreizen. Zo kun je kiezen uit ruim 200 individuele rondreizen, 200 groepsrondreizen of rondreizen in kleine groepen (tot maximaal 20 deelnemers).

Ga je graag met zijn tweeën of vieren op pad, dan kun je een kijkje nemen bij de individuele rondreizen. Hierbij kun je denken aan fly-drives, waarbij je met het vliegtuig naar een bestemming reist en vanaf daar met een huurauto rondreist. En dat hoeft echt niet alleen maar binnen Europa te zijn! Kras biedt ook verschillende reizen buiten Europa aan, bijvoorbeeld een fly-drive naar Florida of Sri Lanka.

Ben je liever onderdeel van een groep en leer je graag nieuwe mensen kennen, dan is een van de groepsreizen het beste alternatief voor jou. Je komt terecht in een samengestelde groep van verschillende leeftijden en je kunt denken aan een groepsgrootte vanaf 20 personen. Ook biedt Kras singlereizen aan: vakanties waarbij je alleen bent, maar toch met zijn allen op vakantie gaat. En wie weet of je na de vakantie nog steeds “Single” bent…