Top
Image Alt
  >  Fly-Drive Sardinië

Sardinië begint steeds populairder te worden onder Nederlandse badgasten. En dat is helemaal niet gek! Saridinië heeft prachtige stranden, in de zomer een heerlijke temperatuur en je kunt er bijzondere bezienswaardigheden ontdekken. Ben je dus op zoek naar een leuk vakantieadres in Italië, bekijk dan een van de fly-drive Sardinië vakanties.

Fly-Drive Sardinië: waar je op moet letten

Een fly-drive houdt simpel gezegd in dat je naar een bestemming vliegt en daar met een huurauto een rondreis gaat maken. Er zijn een paar belangrijke zaken waar je op moet letten wanneer je een fly-drive boekt. We geven je een aantal tips.

  1. Rijbewijs

Er worden vaak eisen gesteld aan je rijbewijs. Zo kan als eis worden gesteld dat je minimaal één jaar of meerdere jaren je rijbewijs moet hebben. Check deze voorwaarden dus heel goed voordat je een fly-drive reis naar Sardinië boekt.

  1. Leeftijd

Het is natuurlijk heel logisch dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om een fly-drive te kunnen boeken. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat er vaak als voorwaarde wordt gesteld dat de minimumleeftijd voor de bestuurder hoger ligt dan 21 of 25 jaar. Ben je als bestuurder jonger dan de opgegeven leeftijd, dan kan het zijn dat er een extra toeslag wordt berekend.

  1. Creditcard verplicht

Het huren van de huurauto gebeurt op je eigen naam en creditcard. De creditcard geldt vaak puur als borg, bijvoorbeeld voor het geval er iets aan de auto komt. Zonder creditcard kun je geen auto huren, dus check dit van tevoren goed!

Rondreis Sardinië: de voordelen van een fly-drive

Er zijn verschillende rondreizen door Sardinië te boeken. Zo kun je bij Kras.nl bijvoorbeeld kiezen uit thema’s, waaronder “Sfeerproeven op Sardinië” of “Karakteristiek Sardinië”. Ben je iemand die graag cultuur snuift, het niet erg vindt om te reizen en graag zo veel mogelijk van een land ziet, dan is een fly-drive uitermate geschikt voor jou.

Een fly-drive heeft vaak een minimum reistijd van 8 dagen. Korter dan dit wordt vaak al lastig omdat je dan niet genoeg tijd hebt om de rondreis te maken en verschillende plaatsen aan te doen. Wel weet je bij het boeken van een fly-drive vakantie dat je geen hoogtepunt zult missen. De vakantie is al geheel uitgestippeld voor je qua bestemmingen, maar je kunt wel op je eigen tempo reizen.

Ga je liever zelf op pad zonder reisorganisatie, dan zul je zelf een route moeten uitstippelen en een huurauto moeten regelen. Natuurlijk kun je er dan wel helemaal jouw unieke plan van maken!

Fly-drive Sardinië boeken?

Ben jij overtuigd van de schoonheid van Sardinië en wil je graag een reis boeken? De meest uitgebreide fly-drives hebben wij gevonden bij Kras.nl.

Boek een reis naar Sardinië

[mkdf_tours_list tour_type=”gallery-simple” tour_item=”3″ image_size=”square” space_between_items=”tiny” filter=”no” enable_load_more=”no” order_by=”title” order=”ASC” text_length=”0″ tour_category=”sardinie”]